Release 3.0

In release 3.0 heeft de vormgeving van BikeNode een update gekregen. Deze volgt de nieuwste Android richtlijnen. Dit komt het beste tot zijn recht als je Android 3.2 of later hebt. Dan zie je bijvoorbeeld altijd netjes de ‘ActionBar’ bovenin beeld. Er zijn ook verbeteringen doorgevoerd voor schermen met een hoge resolutie en voor tablets. De routes worden voor deze apparaten nu over het hele scherm getoond. Ook worden de labels nu op alle schermen op een passende grootte weergegeven (groter in de meeste gevallen). En last-but-not-least: De locaties van de labels in Vlaanderen wordt vanaf deze release geleverd door Toerisme Vlaanderen. Dit zorgt er – als het goed is – voor dat de locaties van alle knooppunten in België goed worden weergegeven.

Advertentie

3 Reacties to “Release 3.0”

  1. Gabriella Says:

    Het zou mooi zijn als de app in offline mode ook beschikbaar kan zijn. Ik heb meestal geen bereik in het bos & dan ben ik de weg kwijt! Alvast bedankt!

    • Alex van der Linden Says:

      De routes zijn offline beschikbaar (als je ze eenmaal gezien hebt). De basis kaart van google niet (helaas). Ik snap je vraag, maar ik zie er nog mogelijkheden toe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: