Release 2.3

De knooppunt labels bleken ineens niet meer getoond te worden. Deze release lost dit probleem op; je kunt weer gewoon bij de streetview en navigatie komen door op de knooppunt labels te tikken.

7 Reacties to “Release 2.3”

 1. Bert Goyvaerts Says:

  ik ben zeer tevreden met bike node gebruik het nue sinds juni 2011 3 tot 4 keer per week. echt fijn als ik weer eens verkeerd fiets door de limburgse velden en bossen. een vraagje kan het systeem ook aangepast worden zodat het de rijrichting aangeeft?
  sportieve groeten van bert goyvaerts uit Maastricht

  • alexvanderlinden Says:

   Bedoel je het blauwe rondje/stipje dat je huidige locatie aangeeft? Ik heb vooralsnog niet gevonden hoe ik hier een vorm van kan maken die de rijrichting aangeeft (zoals in google maps). Mocht ik uitvinden hoe dit moet, dan zal ik het er zeker inbouwen. Bedankt voor je suggestie in ieder geval.

 2. Frank Says:

  Echt een mooie app! Een vraag: niet alle knooppunten worden groot als ik dat instel… Slechts een stuk of 20. Ik heb een galaxy nexus

  • alexvanderlinden Says:

   @Frank.
   Bedankt voor het compliment. Alleen de label knooppunten (de cijfers zijn groen, niet wit) worden groter als je dit aangeeft bij instellingen. De overige blijven klein. Je kunt op de ‘Verversen’ knop bovenin klikken om nieuwe labels te laden.
   Ik heb zelf ook een Galaxy Nexus, dus ik zie ook dat het allemaal wel heel klein wordt vanwege die hoge resolutie van de Nexus. Ik hoop in het voorjaar wat verbeteringen te kunnen doorvoeren in BikeNode.

   • Frank Says:

    Alex, bedankt voor je snelle reaktie. Ik zie wat je bedoeld. Maar wat is dan het verschil tussen de labels en de andere borden? Groen/wit en wit/groen? Niet alle borden zijn dus labels…?

   • alexvanderlinden Says:

    @Frank
    Labels zijn ‘slim’; je kunt ze aantikken om er bijvoorbeeld naartoe te navigeren. De overige knooppunten zijn ‘dom’; je kunt ze niet aantikken.
    Labels zijn te laden door eerst de kaart te verplaatsen en dan op de knop ‘verversen’ te tikken.

   • Frank Says:

    Ah ok 🙂
    Nu dus even wachten op een update 😉 Bedankt voor de info!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: