Release 1.0

De eerste versie van BikeNode is uitgebracht. BikeNode is de eerste Android applicatie die de fietsknooppunten in Nederland en Vlaanderen laat zien op je telefoon. Wat heb je hiervoor nodig? Een Android telefoon met minimaal Android 1.6. Je kunt BikeNode vinden in de Market op je telefoon.

In plaats van het tonen van de standaard routes tussen de knooppunten, maakt BikeNode gebruik van Google navigatie om avontuurlijk naar een knooppunt te navigeren. Ook is voor de meeste knooppunten in Nederland streetview beschikbaar.

Veel fietsplezier!

5 Reacties to “Release 1.0”

 1. alexvanderlinden Says:

  Momenteel is de kans groot dat je de melding krijgt “Er zijn geen fietsknooppunten bekend in dit gebied” terwijl die er toch echt wel zouden moeten zijn.

  Deze fout wordt veroorzaakt door problemen op de google maps servers. Op deze servers staan de fietsknooppunten opgeslagen. Het is nog niet bekend wanneer deze problemen zullen zijn verholpen.

 2. alexvanderlinden Says:

  De problemen op de google maps servers zijn opgelost. Dus de fietsknooppunten zijn weer gewoon zichtbaar 🙂

 3. R.M. Says:

  Beste Alex van der Linden,

  De link die in het bericht staat verwijst naar fietsknooppunten.nl. Op deze website staat nauwelijks informatie over fietsknooppunten. Voor een goede website over de knooppunten kan je beter doorverwijzen naar http://www.fietsknooppunten.eu hier staat ook informatie over de populaire fietsgebieden beschreven.

  Met vriendelijke groet,

  RM

 4. alexvanderlinden Says:

  @RM
  Ik heb de link aangepast.
  Kun je op http://www.fietsknooppunten.eu ook melding maken van BikeNode? (Ik heb een klein berichtje achterggelaten bij ‘Fietsen met een GPS’, maar dat is niet echte een perfecte plek denk ik.)

 5. R.M. Says:

  Bedankt Alex. Voor backlinks hebben we nog geen pagina ingericht, maar deze moet er nog wel komen. Ik zal zeker een backlink opnemen dan. De link in het bericht blijft wel voor altijd in de archieven staan.

  Met vriendelijke groet,

  RM

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s